Ima jedan stih iz ,,Gorskog venca,,od NJegosa,gdje kaze,,………….. vise vidi no onaj pod brdom,,tako ja sebi dozvoljavam i nestasluke,pa se penjem i na veca i na manja brda,negdje se okliznem,negdje padnem,ali i dalje uporno koracem napred.Energija i volja su bitne,a cilj opravdava sredstvo.Ko zeli da me sledi,neka ovo studira i upija.

Danas sam izabrao jednu novu akrobatiku za zabavu,nije pecanje ribe,nije voznja bicikla,nego ovdje tik uz mene na internetu.Pokusavam se zabaviti igranjem na IQ Option-platformi.Prikladna je i demo verzija za   uvezivanje, besplatna je.

Minimalni iznos za clanstvo je 10 dolara,lako se uplati sa redovne bankovne kartice,registrujem se i mogu ulagati i po 1 dolar,cista zabava.Ovo je pogadjanje,da li ce valuta ili deonica rasti ili opadati u periodu koji smo odabrali.BILO, da raste ili pada,ako smo mi pritisnuli tipku koja oznacava dijagram kretanja i pogodili mi zaradjujemo,neovisno da li vrednost pada ili raste.Meni je ovo veoma zabavno,a nije neki novac,jer ja ulozim 1 do 2 dolara,pa toliko mogu dobiti ili izgubiti.Tih 20,30 dolara je reskiram i racunam da cu ih izgubiti,a ako budem takve srece,mozda i dobijem.

Postoje razne teorije koje obecavaju,da igrom na IQ Options,moze i da se dobije i to solidno.Ja cu poceti sa malim depozitom i manjim ulogom,za pocetak.Samo me muci,da li brzinu ucitavanja mog lap lopa,imam veze i da li direktno prati kretanje dijagrama,odnosno kasni.No to ce mo probavati i uvezbavati,ali DOBAR lap top i Brz internet su ZAKON,radi se o sekundama,videcete kad budemo na neki nacin skupa uvezbavali.

O PLATFORMI,jednom kada otvorite nalog na platformi,imate mogućnost:

1.Foreks trgovanje valutnim parovima

2.Trgovanje akcijama

3.Trgovanje kriptovalutama

4.Roba/nafta,zlato/

5.ETF-ovi,trgovanje njihovim akcijama na berzi

6.BINARNE OPCIJE/binarne i digitalne/, NAJPOPULARNIJE,kod nas iu okolini.To morate podesiti pre početka vezbanja ili stvarnog trgovanja.Ja ću u opisu samo za sad obrađivati ​​ovu vrstu trgovanja,to ne znači za Vas da ne probavate i ove ostale trgovine ili vezbanja na DEMO racunu.

Jednom otvorite nalog na platformi,imate DEMO račun i DVE vrste PRAVOG računa/stvarni račun,minimalni depoziti i ulozi,10,odnosno 1 dolar i VIP račun,sa minimalnim.ulogom 1900 dolara/

Da zaključimo,uplatom od min 10 dolara i možete zapravo trgovati sa bilo kojom opcijom od ovih 6 vrsta,zato je ova platforma popularna i prihvatljiva.

Evo i vama sve veze koje vam trebaju da preuzmete službenu veb adresu platforme IQOption, na kojoj se može BESPLATNO registrovati i pokrenuti BESPLATNO-DEMO TRGOVATI.

Kako izgleda ta platforma /imate je dole ispod/,kad se REGISTRUJETE,gore desno na platformi će pisati PRIJAVI SE,da kliknete u prozoru prijave možete se prijaviti i sa fb ili Goegle nalogom.

OVDJE OPREZ.Na ovoj platformi skroz gore desno treba da piše 10000 neke virtuelne valute,sa kojom vi vezbate,ulaganjem 1,10,100 ili više jedinica i počinjete trgovati,stim da prethodno imate razna podesavanja vremena,izgleda,parova valuta…. , to sami isprobavajte i uvek igrajte.Ako istrosite tih 10000 poena,ponovo mozete dopuniti isto BESPLATNO,tako koliko hocete mozete ponavljati.Dole desno imate ZELENO I CRVENO dugme.Videcete,Bitno je,da Vi pritisnete i POGODITE kretanje /obicno dijagrama/, na gore ili na dole i vi ste u dobitku,bez obzira da li odnos valute pada ili raste.Znaci ili DOBIVATE ili GUBITE,nema srednjeg.Platforma je veoma laka i jednostavna za korištenje.

VAZNO UPOZORENJE OD MENE,posto nista ne znate o ovoj platformi,,NEMOJTE NI SLUCAJNO na ovoj istoj platformi pritiskati DEPOZIT,pa vam isskoce primer sve vrste bankovnih karica i vi odabirom izbora,neki ponudjeni iznos i kliknite,ODMAH STE PREBACILI IZABRANI NA IZNOS NOVACA racunu platforme.Neka,nece on propasti,ali svojim NE POZNAVANJEM platforme,lako se moze desiti da ste izabrali da trgujete na PRAVOM RACUNU I vas depozit ce biti aktivan,odnosno biti u igri i verujte BRZO doci do nule iznosa.

ZATO NISTA NE UPLACUJTE,VEZBAJTE NA DEMO RACUNU BAR MESEC DANA,dok ne upoznate platformu i ne uvedete neki svoj sistem trgovanja i kad vidite da to uspete,onda izvrsite uplatu i trgujte na PRAVOM racunu sa ulaganjem vasih novca koje ste prethodno uplatili.

JOS VAZNIJE,70-80% trgovaca gubi svoje novce,zato ne ulazite u ovu trgovinu,ako niste spremni na rizik,bez obzira sto ste dobro izvezali trgovinu na DEMO racunu.Ova,ai druge slicne platforme za trgovinu su prvenstveno namenjene za stvaranje profita vlasnicima i brokerima,a samo priblizno 20% trgovcima,zato oprez molim…..

ovo su linkovi za pristupanje platformi:kopirajte ih i otvorite u svom pregledu.

https://affiliate.iqbroker.com/redir/?aff=282527&instrument=options

Univerzalni link za iOS iAndoid:

https://affiliate.iqbroker.com/redir/?aff=282527

 

 

Evo mog skromnog iskustva saIQ Options;1.Ako pogađam-nastavljam na isti način

                  2.Ako gubim,idem sa ulogom od 1 dolara,ope gubim idem sa 3 dolara,ope gubim,idem sa 9 dolara i dobivam,tako dalje nastavljam

A,ako sam izgubio,ponistavam sve idem PONOVO sa 1 dolarom i  stalnim naizmeničnim pritiskom na crvenu,pa zelenu,pa srvenu pa zelenu tipku.

Evo prednosti IQ Option:

1 .mali početni depozit 10 dolara

2.mali minimalni ulog 1 jedan dolar

3.jednostavan za korištenje

4.po idealnom zakonu verovatnoće odnos dobit-gubitak je 50:50%,a sa našim umijećem ,pažnjom i manjim ulozima,lako možemo dobiti pomeriti na gore pr.60,70%,pa u dužnom igranju ti pozitivni procenti od 10,20 ,su nasi aduti koji nama igranjem dobivam-gubim,donose ipak krajnji ishod DOBIT,ali sve ,,korak po korak,,

5.sigurna i brza isplata

Show 670 Comments

670 Comments

  1. Anonymous

    Radim na tome da uzivo prenosim metodom ,,mic po mic,,moje igranje na platformi za trgovanje IQoption.Uskoro?

Comments are closed