KUPOVINA BEZ PREVARE Ja u ovom mom postu,pokusavam da se bavim ciljem posta,a to je edukovanje vas kupaca,a za sada,manje o nekim formalnostima,pr/lijepo pisanje/,jer ja se jos uvek ucim pisati,pa zasto i vi bivsi ili buduci kupci polovnih automobila,nebih skupa samnom ,ucili,odnosno naucili kako i gdje nabaviti za sebe naj bolji polovan automobil.

Naravno da hocete,to mi je cilj i ulozicu sve svoje znanje da vam omogucim kontakt samnom,odnosno davacu svoje misljenje o svakom automobilu za koji me neko kontaktira i zatrazi moje misljenje.

Moj podnaslov bloga je,,kupovina bez prevare,,da jeste,ali to ,,bez prevare,,lako je reci,ali u stvarnosti,mnogo je prevara koje se mogu desiti kupcu.Te nazovi prevare,mogu nastati krivicom u najvecem broju slucajeva samog kupca.Ja sam se bavio i kupovinom i prodajom robe i moje misljenje je da ako si dobro pazario onu robu koja te interesuje,ti si vec,,zaradio,,.Kako,pa lijepo,kupio si artikal koji je kvalitetan,ispravan i trazen,a da ne kazem,,ispod redovne,,cene.Eto,dobre kupovine,ako je za tebe,sve je ispunjeno/kvalitetan,a jeftin/,ako je za dalju prodaju,bi ce dobra cena,lako ce se prodati i dobro ce se zaraditi.

Zasto ovo naglasavam,zato sto svaki kupac polovnog automobila,mora znati kupiti,ako ne zna,eto prve prevare,za koju niko nije kriv,nego sam kupac.

Ponoviću,bolje je ne kupiti,nego krivo kupiti,manje boli glava,a novci su za,,pravi pazar,,

Ovdje koristimo rec prevara,da, ali ja cu vam na svoj nacin objasniti,da sama trgovina,uopsteno je jedna vrsta obmane druge strane/mi to zovemo prevara/drzava kaze lrgalna trgovina.Kako da nije obmana,kad danas imate sijaset metoda i nacina obucavanja ljudi za kupovinu i prodaju.To je beskonacna utakmica koja traje.Dobar menadjer,dobar prodavac,ne postaje se tako lako,ali zato taj,,dobar prodavac,,zna vama prodati automobil,da bih on zaradio,a vi ako neznate kupovati ,to je vas problem i to ce te plus platiti pr/preplatili ste automobil,kupili sa mnogo skrivenih greski,automobil koji brzo gubi cenu na trzistu i../,znaci lose ste trgovali.Sta je kod kupovine polovnih automobila bitno zapaziti kad pricamo o prevarama,to nisu klasicne prevare kao kad vam ulicni diler uvali smotuljak novcanica falsiranih,a prethodno,,nudi dobru cenu,,Ovdje se,,prevara,,krije u frazi,,uzmi ili ostavi,,auto se obicno hvali i kupac ubedjuje,i po ubedi,pada pogodba.Sta si kupio,kupio.Tu se obicno krije prevara,manja prevara ili povoljna kupovina.Po mome shvatanju, KUPOVINA,a posebno kupovina polovnih automobila je odgovorniji posao nego prodaja polovnih automobila.Zasto,prodavca interesuje samo suma novca koju ce dobiti,a sam zna koliko to vredi,a kupca interesuje,kvalitet vozila,ispravnost,cena i on obicno NE zna na sta da se fokusira i pravi gresku.a sam zna koliko to vredi,a Kupca interesuje,kvalitet vozila,ispravnost,cena i on obicno NE zna na sta da se fokusira i pravi gresku.a sam zna koliko to vredi,a Kupca interesuje,kvalitet vozila,ispravnost,cena i on obicno NE zna na sta da se fokusira i pravi gresku.

Zato kupac,mora biti edukovan za kupovinu,pa kako,da zna i ima to na umu,da ako ne izabere pravo i ispravno auto,a dobro plati,on je promasio i sam sebe prevario.KAKO CE ON BITI EDUKOVAN,U GLAVI MORA DA IMA SVIJEST,koliko on poznaje automobile i da li moze sam da obavi kupovinu,ili ce angazovati strucnjaka koji ima reputaciju u poznavanju bas tih automobila.To je za pocetak dobro i sigurno ispravno razmisljanje buduceg kupca.Kad se kupi dobro i ispravno auto, ovo sve dalje ide po redu i kako treba.Ali u ,,dobru kupovinu,,spada i provera dokumentacije automobila ,da se pri registraciji i prenosu ne desi da prodavac nije bio ovlasten da proda automobil,a kupac je isplatio novce.Da se ne desi,da se podaci o sasiji i motoru ne slazu sa podacima u saobracajnoj dozvoli.Kupi i plati auto iz uvoza,a ne moze se registrovati.Unapred plati auto koje ce mu neko uvesti,a od uvoza nema nista i slicno.To su sve prevare i mahinacije,,dobrih,,dilera,a losih po sebi kupaca,koji zbog neupucenosti plate cena.

Show 3 Comments

3 Comments

 1. GeorgeHok

  Сформировав студию windows vigorous 2011, ювентус Windows Vigorous соорудила, чудилось б, невозможное — город сделали евонный обычным, но достаточно мощным, чтоб создавать свежайшие продукты. Через ввоза до редактирования также заключения эксплойт очень проста, включая одношаговую загрузку на онлайн-сервисы видеохостинга, этакие как YouTube. Команда конструкторов студии исследовала, яко пользователи делают со программным снабжением, а также на заинтересованностях упрощения умышленно уменьшила функции, что сексбольшинство людишек непочатый используют. Но употребление не совсем обычное: у вы является заставки, чертова гибель переходов, текстовые наложения и особенные эффекты. Только не стопните необычных трюков, подобных как цветной электроключ (а) также картиночка в течение картинке. Чтобы данного для вас случится отыскать приложение, подобное нашему «Религия редакции».
  Студия Windows Live — этто этак шиздец, яко относится безвозмездных и обычных на использовании видеоредакторов Windows. Часть бесплатные настройки, таковские как Wax и Zwei-Stein, видимо-невидимо обновлялись годами равно безвыгодный смогут сравниться с несложностью приложения студия windows live. Новая версия YouTube безвозмездна, хотя симпатия чуждо не яко глубока, яко студия, яко равно часть продукты Гугл (шара, 4 звездные небеса). Picasa отлична чтобы снимок и сильнее эффективна в течение редактировании видео, чем ее веб-родственник YouTube, но она все хоть шибко ограничена по уподоблению один-два Movie Maker.
  https://yakor-tl.ucoz.ru/forum/2-232-1

 2. keep up the good work dude.thanks for your share and effort.better than other sites. whois

 3. Anonymous

  Zasto i ovo ne znati.

Comments are closed