UPORNOST

Nema odustajanja,ako odustajemo,kako da vidimo stvarni kraj biznisa,necemo znati da li smo sposobni za taj poduhvat ili nismo.Nismo ozbiljni,onda smo prevrtaci,takve niko ne voli,zato idemo  DALJE I SAMO NAPRED. Sta smo ono mi poceli,secate se?

Da,jacu podsetiti na nas famozni ,,Fiverr,, ja sam ga zavolio,prosto uzivam kad ga ispisujem,muke mi zadaje,a ja ga sve vise i vise obozavam i istrazujem.Nesto zagonetno krije u sebi,ima neku energiju koja prosto privlaci .Neka,neka lijepo je to i zabavno.Jos malo pa ce postati moja glavna zabavna igra.To ce biti i dobro,zabavljamo se,a radimo,plus ocekujemo pozitivan biznis.To je sjajno.Znaci,daleko smo od praznog  blejanja . Bravo  MI SVI.

Evo zabave za sve nas:

https://go.fiverr.com/visit/?bta=216373&nci=16664

Ovaj link,kopirati,kao i do sada,te ga nalepiti u pretrazivac i otvoriti.

Ovdje imate ,,svirke,,vezane za pisanje vasig biografije,SV,propratnih pisama,zivotopisa,za razne upotrebe,od opstih CV,do namenskih u zavisnosti kome sta treba,a cene su veoma raznolike i zavise od podneblja kreatora,strucnosti i namene .Dobro napisan SV,,prodaje,,dobro vlasnika,kao sto je dobro opisana roba,istu dobro i prodaje,ubedjuje kupca.Ko,ozbiljno razmislja,jednom pise SV,pa vredi to i platiti profesionalcu,a nije to svaki dan.Kad vidite fotografije ličnih dokumenata,one su ,,pristojne,,sa pravim pogledom i autentične.Tako i fotografija u SV,mora biti pristojna i sa sadrzajnim tekstom i to je licni dokument,koji je veoma vazan,pogotovo pri zapošljavanju.

Sledeci post,prava dama i strucnjak za pravljenje najboljih vasih zivotopisa-CV.

Show 337 Comments

337 Comments

  1. Anonymous

    Treba raditi na sebi i egzistencijalno,prvenstveno od cega ziveti i taj rad usavrsiti i postati pravi majstor-profesionalac,gospodin majstor/znas raditi,znas napraviti novu vrednost i znas prodati-unovciti/,to teba imperativno shvatiti i usvojiti.Ostali zivot,porodica,zabava,sport,rekreacija,sve ide lakse,a dusa puna i zadovoljna.

Comments are closed