Postavlja više načina nabave i kupovine automobila, a ovo su neke od najčešćih:

  • direktan uvoz polovnog ili novog;
  • kupovina od uvoznika;
  • kupovina od vlasnika (fizičkog lica) državne Srbije.

O svakom načinu, njihovom prednošću i manastirima, pojedinosti će se pisati u prethodnim prilozima.

Po mom shvatanju, nabavka i kupovina automobila nije isto.

Nabavka može da se koristi, kada nije došlo do kupovnih automobila. Na primjer, prodaja dovezenih automobila pred kupcem koji se predstavlja, a kupci bi mogli biti ili ne biti. Država prodavača, sto u blizini kupca – saloni, sajmovi, nuđenje praga i slično.

Kupovina je plaćanje automobila, što smo rekli. Auto je tada automatski “1/1” u vlasništvu kupca.

Gde mogu da kupim automobil

Model naci polovana ili novi automobil u drugoj državi i ukloniti uvoz istog, model automobila od uvoznika / auto kupiti je već na placu u Srbiji /, model kupiti auto graditeljstvo automobila koji možete kupiti, kupiti i preuzeti poklon autu i dr.Sve su to kupovinu , jer dolaze do domene vlasti automobila.

Gotovo u svakom ovom slušanju nabave i prodaje automobil (pored novih /), može biti registrovana i neregistrovana.Smatra se, kad je automatski registrovan, mora biti spreman za vraćanje, mada ima izuzetak.Kad smo kupili kod, samood registracije grada Srbije, a to vozilo je registrovano, kupac može platiti to vozilo i odgađati vozove kao svoje vozilo, stim da dobije punoc, koji mu obično vredi do nove registracije. Kupac može isto biti registrovan, svi papiri, stil da ovo mora odmah platiti porez i nove tabele.Porez, uvek mora platiti kad se automatski prevozi na sebe.Navek, odmah vratite ime na sebe. Sta je registrovanim autama, a ona poseduje strane tablice, to nam je u finansijskom smislu, ništa ne podrazumeva, ko god uvozi takođe auto,posle carenja kod nas / bilo na granici ili unutrašnjosti / tabele se skidaju i vraćaju prodavcu, čisto fizički se vraćaju. Za veće znanje, placa se tehnički pregled, tabele i porezi i automatsko dobijanje naših tabela i novog vlasnika koji je kupio to volo.A, ako je uvoznik, diler, salon ili slikovito, poslovi cariranja, kupovina i kupovina automobila. diler, salon ili bilo koji koji uvozi auto radi prodaje, odmah po planiranju carine Nevrsi i registracija.Pa, vozolo stoji, ne se i ceka kupca, i vreme registracije testova. Eto, bilo bi stivo o mogućnostima kupovine i kupovine automobila, auto stoji i celokupna kupca, kupuje .Zasto diler, salon ili bilo koji uvozi auto radi prodaje, odmah po planiranju carine Ne vrši i registracija.Pa, vozolo stoji, ne se i ceka kupca, i testovi.Eto, bilo bi stivo o mogućnostima nabave i kupovine automobila, auto stoji i celokupna kupca, kupuje .Zasto diler, salon ili bilo koji uveze auto radi prodaje, odmah po planiranju carine Ne treba da se registrujete. testova. Eto, bilo bi štivo o mogućnostima nabave i kupovinama automobila,

Show 1 Comment

1 Comment

  1. I really like this post a great deal. I will certainly be back. Hope which i will be able to read more helpful posts then. Will be sharing your understanding wonderful my associates!

Comments are closed