Sin od moga prijatelja,diplomirao na elektrotehničkom fakultetu sa dobrim ocenama,malo pauzirao i odlučio da se zaposli,piše CV i salje,nikad niti odgovora,ao zaposlenju ni govora.Ja se malo interesujem i predlozim mi da tražimo skupa jednog od stručnjaka. koji na Fiverru nudi uslugu kvalitetnog pisanja CV,tako i uradimo,nadjemo jednog od boljih,malo platimo i evo CV.Posalje na svoje prijave za posao ukupno tri,primljen na jedno mesto,ostala dva nije.No,njemu je dovoljno jedno i eno ga radi i sretno zivi,a moj prijatelj me castio dobrim picem.

Sta Vi ,koji ovo citate,mislite da li i za pisanje dobrog zivotopisa-CV,treba strucnost ,znanje i iskustvo,pa naravno da treba,to svi znamo.No,nismo uvek spremni da studiozno razmotrimo neke momente,kao naprimjer,pojavi se dobra prilika za posao,imamo diplomu i sve uslove trazenog oglasa,ali CV,nemamo,nego to cemo brzo ispisati,,kao ja u skolu idem i dobar sam djak,tacka,a trebalo bi da pisem ceo sastav o tome dve tri stranice. I kad napišemo takavCV,sturi,malo teksta,malo glavnog sadržaja,sa greškama u rečima,sa greškama u slovima,sa slikom selfija sa nekog rođendana.Katastrofa,poslodavac,to vidi kraćusno i nevesto ispisano i ne čita,nego samo stavi ad” akta .Nema odgovora i propadne solidne prilike za posao,samo zato što smo brzopleti i ne pripremljeni za kompletnu i valjanu prijavu za posao.

Da se razumemo,sta je za vas CV,to je dokument i sve generalije koje vas preporucuju za odredjen posao za koji konkurisete,pocev od posedovanja diplome,raznih usavrsavanja,sklonosti,hobijima,eventualno radnim iskustvima,zeljama usavrsavanja i mnogo toga.

Sta mislite,sta prodajete robu na Amazonu,kvalitetu ili dobar opis i recenzije.Pa svakako dobar opis sa lepim slikama i recenzijama.

To je slucaj sa vama kad se prijavljujete za posao,treba vas neko ko je strucan,dobro opisati,uokviriti,spakovati,kao da ste vi rodjeni za taj posao,to je taj vas CV koji vas preporucuje.Ali da ne bih panicili i brzali ,kad se pojavi prilika za posao,onda blagovremeno iu vremenu na ovom mom blogu kopiramo donji link i otvara se jedna stranica sa jednom slikom lepe i autentične dame koja je ekspert za pisanje vašeg zivotopisa-CV-a.

Date svoje osnovne podatke i zavisno od cene i vremena koje je pronašao,dobite kvalitetan VAS CV.Cuvate ga i kad zahtevate,kliknite,kliknite, evo ga spreman.Rezltat prijave i zapošljavanja biće sigurno mnogo veci,da ne kažem gotovo uspešan.

Zasto izabrati ovu damu sa slike,zena je okupirana sa citanjem kojekakvih CV,za kojekakva radna mesta i struke,ucestvuje u zapošljavanju ljudi na konkursu,daje predloge o pisanju CV-a,pojedinim kandidatima,jednostavno ,čitanje,pisanje i realizacija zaposljavanja su svetovanje ove gospođe .Zato joj poverite da i vama skroji vas CV,necete se pokajati,vidite da porudjbine stoje u redu/danas 11/.Zena je Car za pisanje CV-a.

brookedob

5

US

Sjedinjene Države

Sa Dženom je bilo izuzetno lako raditi. Osjećao sam se samopouzdano birajući njene usluge zbog velikog broja pozitivnih recenzija na njenoj stranici. Uzela je informacije koje sam dao i pretvorila moj životopis u mnogo privlačniji dokument. Čak je i napisala prekrasno propratno pismo. Toplo preporučujem njenu pravovremenu, profesionalnu uslugu.

ddfitspiration

5

US

Sjedinjene Države

Nakon što sam radio sa Jennom na mom projektu, najvjerovatnije neću koristiti nikoga osim nje. Bila je strpljiva, ljubazna i vrlo profesionalna. Odličan posao Džena. Najbolji si.

mrsmitchell_2

5

US

Sjedinjene Države

Jenna je bila sjajna za saradnju. Postavila je nekoliko pitanja i proizvod kojim se pojavila bio je odličan. Za nekoga ko je proveo 25 godina u vojsci, uspio je prenijeti moje iskustvo i preokrenuti ga na civilnu terminologiju iz vojne. Preokret je bio odličan i na vrijeme. Još jednom hvala Jenna, toplo preporučujem njene usluge i radujem se što ću raditi s njom u budućnosti za druge potrebe profesionalnog pisanja i preporučujem joj svoje kolege.

Ja sam i ovaj put u ulozi affiliate marketara,a vama pomazem da lakse i brzo dodjete do vama potrebne usluge.

 

https://go.fiverr.com/visit/?bta=216373&brand=fiverrcpa&landingPage=https%3A%2F%2Fwww.fiverr.com%2Fshare%2FzlWXDEnapišite, uredite svoj CV, životopis, propratno pismo

Show 796 Comments

796 Comments

 1. GeorgeHok

  Создав киностудию windows burning 2011, ювентус Windows Flaming осуществляла, казалось бы, неосуществимое — они приготовили евонный обычным, но шабаш дюжим, чтобы зиждить свежайшие продукты. Через ввоза ут редактирования а также ответа программа шибко нетрудна, включая одношаговую загрузку сверху онлайн-сервисы видеохостинга, этакие как YouTube. Команда разрабов студии изучила, что юзеры делают один-два программным обеспечением, а также в течение увлечениях упрощения сознательно уменьшила функции, что большинство людей не используют. Но употребление страсть чисто обычное: язык вам есть заставки, множество переходов, текстовые наложения а также специфические эффекты. Только по стопните причудливых трюков, таких как цветной ключ равно иллюстрация в картинке. Для данного для вас случится отыскать употребление, схожее нашему «Выбор редакции».
  Киностудия Windows Physical — это почти шиздец, яко относится доровых и обычных в использовании видеоредакторов Windows. Часть бесплатные настройки, такие как Wax и Zwei-Stein, видимо-невидимо обновлялись годами и жуть могут выдержать сравнение с простотой применения киностудия windows live. Новоиспеченная телеверсия YouTube бесплатна, хотя она далеко ужас яко грамотна, яко студия, яко а также часть продукты Гугл (бесплатно, 4 звездные небеса). Picasa отменна чтобы фотографий да сильнее эффективна в течение редактировании видео, нежели нее веб-родственник YouTube, хотя возлюбленная шиздец хоть очень ограничена по уподоблению один-два Large screen Maker.
  https://5830g.ucoz.ru/forum/5-14-1

 2. A fascinating discussion is definitely worth comment. I do think that you should write more about this issue, it may not be a taboo matter but generally folks don’t speak about such issues. To the next! Many thanks!!

  • milosav

   Hvala ti za komentar,ja pokusavam na neki svoj nacin da podstaknem ljude da pocnu raditi za sebe,i to sve mic po mic,pa ko ima volju da pocne zaradjivati na intternetu,neka prati moje pisanje i napredovamke.

  • milosav

   Hvala ti na komentaru.

 3. busterlongwell7

  Da li zelis svoj PRAVI I KVALITETNI CV,mogucnost prodaje svojih,,svirki,,mogucnost nabavke i kupovine usluga u IT industriji,zarade od affiliate marketinga,,radi sto ja radim,,doci ces do cilja.Ovo sve vam nudim na svom blogu Milosav pise.Probudi se,,nemoj samo blejati,,po ovom internetu,ucini nesto za sebe i svoj dzep,slijedi samo mene!

  • milosav

   Ti si mi zagonetan,trebao bi da se legitimises,a za komentar zahvaljujem-

Comments are closed